Nieuws

Preadyz ontvangt VIA subsidie SNN
voor robotiseringstraject

2 maart 2021

Preadyz ontvangt VIA subsidie 2021 voor robotiseringstraject

Preadyz staat vanaf de start in 2016 voor het topfaciliteren van een excellente bedrijfsvoering voor haar klanten. Meer gemak, betere inzichten en lagere kosten maken dat de bedrijfsvoering door de klant als excellent wordt ervaren. Verder staat het Preadyz team voor persoonlijk en vriendelijk contact en korte lijnen.

Een andere belangrijke motor achter het bieden van een excellente bedrijfsvoering is onze innovatiekracht. Om te groeien is het nodig dat we qua innovatie voorop blijven lopen in de branche. Hiervoor is onlangs de zogeheten 'VIA subsidie 2021' toegekend voor ons robotiseringsproject waarbij VIA staat voor de afkorting: Versneller Innovatieve Ambities. Wat ging aan dit project vooraf?

2020: onderzoek RUG naar robotisering 

In 2020 hebben we een onderzoek laten doen door Rijksuniversiteit Groningen naar de mogelijkheden van robotisering van processen voor Preadyz en onze klanten. Op basis van dit onderzoek, mede gericht op ervaringen van andere bedrijven en banken, zien we  een enorme potentie voor RPA (Robotic Process Automation) binnen onze branche en ons bedrijf. 

2021: project ontwikkeling RPA Preadyz

Daarom wordt onder de projectnaam 'Ontwikkeling RPA Preadyz' de robotisering concreet gemaakt voor ons en onze klanten. Het project moet leiden tot het innoveren en vernieuwen van ons aanbod voor onze klanten namelijk: 

  1. het volledig integraal, geautomatiseerd, gedigitaliseerd en gerobotiseerd faciliteren van de bedrijfsvoering;
  2. het adviseren en helpen van klanten met: advies, administratie, het inrichten van applicaties en toepassingen en het robotiseren van processen.

Het project zal ook leiden tot:  

  • besparing van personeelskosten bij Preadyz en haar klanten;
  • vergroting van de innovatieve slagkracht van Preadyz en haar klanten en daarmee ook versterking van de Noordelijke economie.

Looptijd en eerste resultaten

Het project zal het komende jaar worden gerealiseerd. Naar verwachting kunnen we je medio 2021 op de hoogte brengen van de eerste uitkomsten. 

VIA subsidie 2021

De VIA subsidie 2021 wordt verstrekt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie via SNN Samenwerkingsverband Noord-Nederland. Klik op de logo's hieronder om meer te lezen over de samenwerkingspartners Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en SNN:

Schermafbeelding 2018-05-03 om 15.33.25

De Europese Unie (EU) wil de economische verschillen tussen de Europese regio's verkleinen. Dat doet de EU met het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO): klik voor meer informatie >

Schermafbeelding 2018-05-03 om 15.23.29

SNN is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies en de gemeenten Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen. SNN verstrekt subsidies, faciliteert de noordelijke samenwerking en behartigt de noordelijke belangen in Den Haag en Brussel: klik voor meer informatie >

Voor vragen of meer informatie:
Jan Hofstra
medeoprichter en adviseur ICT en innovatie

06 25 64 51 90
j.hofstra@preadyz.nl

Jan Hofstra

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)