Nieuws

Vervolgproject samenwerking studenten RUG

2 augustus 2018

RUG

In maart en april 2018 heeft een team studenten van de faculteit economie en bedrijfskunde van de RUG onderzoek gedaan naar de efficiency van het Preadyz platform. Op 9 april hebben zij verschillende conclusies gepresenteerd op het provinciehuis in Assen. Deze conclusies hebben betrekking op de gebruikerswensen ten aanzien van het platform, met speciale aandacht voor het dashboard. Het dashboard is een onderdeel van het platform van Preadyz dat nog verder ontwikkeld moet worden.

Vervolgproject verbetering dashboard platform Preadyz
Na de zomervakantie zal er een nieuw team studenten aantreden die ook weer in het kader van het samenwerkingsproject ‘De groeicarrousel’ onderzoek zullen doen naar het platform. Waar het eerste team vooral inging op de ‘wat-vraag', zal het nieuwe team meer ingaan op de 'hoe-vraag' en de focus op de visualisatie van het dashboard en de implementatie. Hierbij staat de inrichting van de volgende rapportages centraal:

  • een exploitatieoverzicht,
  • de formatie-uitputting,
  • het verloop van het ziekteverzuim,
  • verloop leerlingaantallen en de investeringsuitputting.

Wanneer het onderzoek van de studenten is voltooid en er een duidelijk plan is voor de inrichting, zal Preadyz meteen een release inplannen om de visualisatie van het dashboard te realiseren. We houden u op de hoogte van de voortgang!

Voor vragen of meer informatie:
Clemens van Koningsveld
adviseur P&O

06 15 92 39 72
c.vankoningsveld@preadyz.nl

Clemens van Koningsveld

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)