Vacature bij Preadyz

Adviseur financiële bedrijfsvoering

16 oktober 2019

Schermafbeelding 2019-10-15 om 19.10.18

Vacature bij Preadyz

Adviseur financiële bedrijfsvoering

16 oktober 2019

Schermafbeelding 2019-10-15 om 19.10.18

Wakker voor ons? 

Kunnen we je wakker maken om op een informele manier samen met collega’s en klanten te werken aan een strakke bedrijfsvoering op financieel gebied? En spring je ’s morgens met een glimlach uit bed als je denkt aan wat er allemaal nog meer mogelijk is om processen te verbeteren? Dan ben je wakker geworden voor ons!

Is dit je passie?

  • Je vindt het leuk om met ons mee te denken over het uitbreiden van een divers financieel advies aanbod voor onze klanten;

  • Je hebt het in je om de meerwaarde van onze visie enthousiast over te dragen aan (potentiele) klanten;

  • Je houdt ervan om mee te denken over hoe we bedrijfsvoeringprocessen kunnen verbeteren en kunt dit ook uitdragen naar onze collega’s;

  • Je wilt graag actief betrokken zijn bij het monitoren van externe ontwikkelingen;

  • Je staat je mannetje of vrouwtje om voor een groep klanten presentaties te geven over onze softwaresystemen;

  • Je bent in staat jaarrekeningen en begrotingen op te stellen en je bent goed in het ontwikkelen en opstellen van periodieke rapportages.

Herken je dit?

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent niet bang om het initiatief en jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je grijpt kansen wanneer je ze ziet en zoekt altijd naar verbeteringen. Je weet collega’s te enthousiasmeren en neemt hierin het voortouw. Hierbij sta je continu stil bij het klantbelang.

Wie zijn wij?

Preadyz is in 2016 ontstaan met ideeën en een visie hoe het anders en beter kan in het onderwijs en andere sectoren. Preadyz kent een no-nonsense cultuur, korte lijnen, persoonlijk contact, lokale aanwezigheid en flexibele inzet. We zijn allergisch voor papier en streven naar volledige digitalisering en automatisering. We hebben veel contact met onze klant zodat we weten hoe hun organisatie is ingericht en wat voor hen belangrijk is. Daarbij hebben we oog voor effectiviteit en efficiency en plezier. Lees hier meer over het team.

Wat bieden wij?

Binnen Preadyz krijg je de gelegenheid om flexibel te werken en krijg je de ruimte om vanuit jouw expertise te groeien in de rol die het beste bij jouw talenten past. Zo krijg je de kans om jouw eigen carrièrepad vorm te geven, bijvoorbeeld door middel van opleidingen en cursussen. Daarnaast dienen zich voldoende kansen voor om jouw rol te verrijken met nieuwe verantwoordelijkheden. Daar staat natuurlijk een passend salaris tegenover.

Schermafbeelding 2019-10-17 om 07.50.06

Reageren 

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk 14 november 2019 een brief met jouw motivatie en CV naar: contact@preadyz.nl.

Planning

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 28 november.
NB: Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature:
Gerjan Heerkes
medeoprichter en klantadviseur

06 50 70 69 29
g.heerkes@preadyz.nl

Gerjan Heerkes

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)