Nieuws

Preadyz in top-20 Exact Cloud Award 

10 mei 2019

Schermafbeelding 2019-05-02 om 09.56.41

Ben je blij met onze dienstverlening? Met deze vraag hebben we onze relaties in de voorjaarsvakantie benaderd. Wij hebben hen gevraagd ons te nomineren voor de Exact Cloud Award. Dit is de jaarlijkse verkiezing voor accountants en administratie-kantoren die net dat stapje extra zetten voor kun klanten.

Preadyz in top-20
Maar liefst 80 kantoren schreven zich in om de strijd aan te gaan. Op basis van het ingevulde formulier is Preadyz in de top-20 geëindigd! Daar zijn we iedereen heel dankbaar voor. We willen jullie de beoordeling dan ook zeker niet onthouden:

"Gefeliciteerd Preadyz!
De jury juicht het van harte toe dat jullie keuzes durven te maken. 
Jullie richten je op een niche markt en realiseren daarbinnen een forse groei. Mooi! Overall hebben jullie een frisse en moderne uitstraling, maar de jury mist in jullie aanmelding antwoord op de ‘hoe’-vraag. Door volgend jaar concreter te worden in het beschrijven van jullie aanpak, geïllustreerd met heldere voorbeeldcases, zijn jullie een kanshebber op een top-10 notering.

De race om de Cloud Award gaat verder met de kantoren in de top-10. Voor Preadyz houdt het hier helaas op. Als top-20 kantoor krijg je een vermelding op de
Cloud Award website en ontvang je officiële Cloud Award materialen waarmee je kunt laten zien dat je tot de 20 meest innovatieve kantoren van Nederland behoort. Een prestatie om trots op te zijn!"

Deze beoordeling is voor ons zeer belangrijk, het laat ons zien dat we op de goede weg zijn en dat dit door onze relaties wordt gewaardeerd. Maar we zijn er nog niet. Het is een continu proces, waarin we ons blijvend willen verbeteren en innoveren. Hartelijk dank voor jullie steun, we gaan ons best doen om volgend jaar een top-10 notering te behalen!

Voor vragen of meer informatie:
Gerjan Heerkes
medeoprichter en klantadviseur

06 50 70 69 29
g.heerkes@preadyz.nl

Gerjan Heerkes

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)