Nieuws

Project SNN succesvol afgerond

24 juli 2018

Schermafbeelding 2018-05-03 om 15.33.25
Schermafbeelding 2018-05-03 om 15.23.29

Subsidieregeling Kennis & Innovatie 2018 (KEI 2018)

Preadyz heeft het afgelopen jaar gebruikt gemaakt van deze subsidieregeling. De KEI regeling heeft als doel kennisontwikkeling op het gebied van technologische innovatie, organisatie-innovatie of marktinnovatie bij het MKB te stimuleren. Met de regeling worden MKB- ondernemingen in staat gesteld nieuwe kennis binnen te halen en kennis uit te wisselen met andere ondernemingen en kennisinstellingen.

Preadyz had in 2016 een vliegende start en is sinds die tijd organisch doorgegroeid met klanten en enthousiaste en deskundige medewerkers in het team. Om te kunnen blijven groeien en innoveren is het nodig dat we ons onderscheiden en groeien met de leukste klanten. Dat zijn klanten die perfect bij ons passen en met ons kiezen voor: meer gemak en beter inzicht en een excellente bedrijfsvoering.

Daarvoor is het nodig dat we nog beter onder woorden en in beeld gingen brengen waar we voor staan. En dat onze uitstraling, ons imago nog beter past bij wie we zijn en willen zijn (onze identiteit). En dat hebben we het afgelopen jaar gedaan in samenwerking met een externe marketingadviseur.

En inmiddels heeft u het nodige voorbij zien komen: een vernieuwde website, een update van het logo en ons platform, de invoering van onze nieuwsbrief Preadyz Update en onze Sinterklaas-mailing zijn daar een paar voorbeelden van.

Natuurlijk zijn we trots en soms vinden we het ook best eng om nieuwe dingen te doen of bestaande dingen te veranderen. Zoals een uitgesproken mailing versturen of het maken van een filmpje over de nieuwe release. Maar ondanks de angst, doen we het gewoon wel want we willen graag vernieuwen en onze klanten inspireren en betrekken op een prettige manier. En daarbij hoort het ook dat we soms even buiten onze veilige comfortzone stappen. En fauten durven maken (ja deze spelfout is bewust gemaakt hoor!).

Gezien de positieve reacties van klanten en medewerkers en leveranciers kunnen we dit een geslaagde operatie noemen. We zijn helemaal klaar voor verdere groei en innoveren. Het 'Nieuwe Organiseren' is voor ons een grote inspiratiebron. En binnen die wereld is Buurtzorg ons voorbeeld. Wij willen graag de Buurtzorg in onze branche zijn.

Voor vragen of meer informatie:
Jan Hofstra
medeoprichter en adviseur ICT en innovatie

06 25 64 51 90
j.hofstra@preadyz.nl

Jan Hofstra

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)