Nieuws

Preadyz Talentenmiddag 28 november 2019

8 november 2019

Zet je talenten op scherp op 28 november

Graag nodigen wij je uit voor onze Preadyz Talentenmiddag op donderdag 28 november 2019 in het Drents Museum in Assen. We willen je deze middag kernachtig inspireren over talent in het onderwijs. Hoe boei je en bind je talenten binnen je school? En wat maakt je een vitale school? Met krachtige interactieve sprekers. En ruimte om elkaar informeel te spreken. Zien we elkaar?  

Schermafbeelding 2019-10-14 om 09.42.52

Line-up sprekers en workshopleiders Preadyz Talentenmiddag

 

0 (3)

Maurice van Raalte

Maurice is werkzaam bij TMA
als business developer en helpt organisaties om meer uit het talent
van hun medewerkers te halen.
Lees meer >

Maurice van Raalte

Is buitengewoon geïnteresseerd in: mens en gedrag, het verbinden van gewenst gedrag (organisatie) met voorkeursgedrag (de mens) en vice versa en mensen en organisatie helpen bewegen.

karel-jonker-1

Karel Jonker

Karel is directeur van VEGRO (expertisecentrum in hulpmiddelen), eigenaar van de Leefstijlacademie
en sportinstructeur.
Lees meer >

Karel Jonker

Zijn rode draad is het beïnvloeden van gedrag, motiveren, grenzen opzoeken, verleggen en respecteren. Hij verzorgt opleidingen en biedt coaching om de volle potentie uit medewerkers, teams en organisaties te halen.

jan-de-jonge

Jan de Jonge

Jan heeft ruim 25 jaar ervaring binnen overheid, zorg en onderwijs. Medeoprichter en partner van Nieuw Organiseren: organiseren vanuit vertrouwen. Lees meer >

Jan de Jonge

Zijn aanpak kenmerkt zich door een beide-benen-op-de-grond benadering. Hij heeft diverse publicaties op zijn naam op terreinen als leiderschap, organisatieontwikkeling en HR.

Programma Talentenmiddag

vanaf 13.00 uur: inloop met koffie/thee/koek
13.30 - 13.45 uur: start introductie
13.45 - 15.00 uur: workshop aan de slag met TMA
15.00 - 15.15 uur: pauze
15.15 - 16.30 uur: workshop op weg naar een vitale school
16.30 - 17.30 uur: bijpraten met hapje & drankje

 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in de historische Statenzaal van het Drents Museum. Je kunt je bezoek prima combineren met een gratis bezoek aan de nieuwe tentoonstelling Barbizon van het Noorden (de ontdekking van het Drentse landschap).

Wat leer je tijdens de workshops 

 • Workshop: Aan de slag met TMA

  'Mensen functioneren het best, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen wat in lijn ligt met hun talenten, capaciteiten en competenties.'

  Hoeveel talenten kun je uit je blote hoofd opnoemen? Twee of drie? Misschien vier? Best lastig in een wereld waar we gewend zijn om te kijken wat iemand niet kan. Wil jij ook inzichten krijgen hoe je de talenten van medewerkers kunt ontdekken? En hoe je deze talenten kunt gaan inzetten om toe te werken naar meer werkplezier en daardoor een betere performance?

  Tijdens de workshop gaan we zelf aan de slag met de TMA methode (Talenten Motivatie Analyse) onder leiding van Maurice van Raalte.  

 • Workshop: Op weg naar een vitale school

  De ambitie van iedere school is om een vitale school te zijn: een school waar leerlingen met plezier leren en waar bevlogen medewerkers uitdagend en toekomstgericht onderwijs bieden.

  De werkelijkheid is echter weerbarstig, zo laten de cijfers zien.1 op de 5 leraren krijgt te maken met een burnout en 4 van de 10 scholen kampt met een tekort aan leraren. Het ziekteverzuim binnen het onderwijs is hoog en er zijn te weinig invallers om dit op te vangen. Het wordt steeds moeilijker om vacatures in te vullen. Zittende leraren ervaren een hoge regeldruk: verplichtingen die van hogerhand worden opgelegd en de handelingsruimte beperken.

  Een vitale school biedt medewerkers ruimte. Ruimte om zelf te bepalen hoe ze hun werk doen. Ruimte om hun ambities waar te maken. Ruimte om zich te ontwikkelen. Vitale medewerkers maken gebruik van deze ruimte.

  In deze interactieve workshop maken Jan de Jonge en Karel Jonker een start met je expeditie op weg naar een vitale school. Een school die mensen weet te boeien en te binden.

0 (3)
jan-de-jonge
karel-jonker-1
group-2351896_1280

Gratis aanmelden  

Meld je gratis aan. En neem gerust een collega schooldirecteur of bestuurder mee. We vinden het leuk om naast klanten ook nieuwe mensen te ontmoeten. Van harte welkom. Vul hier je gegevens in om je aan te melden: 

 

Aanmeldingsformulier
Preadyz Inspiratiemiddag
op 28 november in Assen

Invalid Email
Invalid Number

Voor vragen of meer informatie:
Gerjan Heerkes
medeoprichter en klantadviseur

06 50 70 69 29
g.heerkes@preadyz.nl

Gerjan Heerkes

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)