Nieuws

Preadyz Koffie Moment: online inspiratie en sparren op 2 november 2020

5 oktober 2020

Schermafbeelding 2020-10-01 om 17.40.31

Preadyz Koffie Moment: inspiratie en sparren

Preadyz lanceert met ingang van 2 november 2020 het maandelijkse Preadyz Koffie Moment: een half uur online professioneel bijkletsen met collega vakgenoten onder het genot van een kop koffie vanachter je eigen bureau. Thuis of op je werk.

Professioneel bijkletsen

Ken je dat: je wilt wel eens overleggen met andere P&O-ers of financieel adviseurs over zaken waar je in de praktijk tegen aanloopt. Bijvoorbeeld over de (wettelijke) wijzigingen in de cao’s of specifieke zaken of vragen waarover je van gedachten wilt wisselen met anderen.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit Preadyz Koffie Moment. Het is ons rondje van de zaak. Wel moet je zelf voor je koffie zorgen. En misschien iets lekkers erbij?

Waar wil jij samen over sparren?

Van tevoren lever je een onderwerp of vraag aan waarover je samen met collega's uit het werkveld en Preadyz zou willen sparren.

Wanneer?

Het maandelijkse Preadyz Koffie Moment is elke maand op de eerste maandag van de maand. De eerste keer is op maandag 2 november 2020 om 9.30 uur en duurt ongeveer een half uur. Doe je mee?

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit eerste Preadyz Koffie Moment met het aanmeldingsformulier verderop op deze pagina. Ook kun je je vraag/vragen doorgeven die je graag zou willen inbrengen. Klik hier om je gelijk aan te melden.

Je ontvangt een week voor het Preadyz Koffie Moment de onderwerpen die aan de orde gaan komen zodat je je eventueel kunt verdiepen in de onderwerpen en de vragen.

Wat is de rol van Preadyz?

Ook wij vinden het leuk om te horen waar jullie in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. En juist ook in deze lastige corona tijd willen we graag goed in contact blijven met onze klanten. Want persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel.

Wij delen ook graag wat wij zoal tegenkomen tijdens onze werkzaamheden. Daarnaast geven we tips en trucs, praktijkvoorbeelden en vertellen we hoe wij met bepaalde zaken om zijn gegaan.

Doe je mee op 2 november?

Vul dan hieronder je gegevens in:

Aanmeldformulier
Preadyz Koffie Moment

op maandag 2 november 2020
om 9.30 uur

Invalid Email
Invalid Number

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring:

Noteer alvast in je agenda

Op maandag 7 december 2020 om 9.30 uur is het volgende Preadyz Koffie Moment.

Voor vragen of meer informatie:

Maaike van Zadelhoff
jurist & adviseur P&O
06 25 64 51 91
m.vanzadelhoff@preadyz.nl

MaaikevanZadelhoffPreadyz_YolandaVisser-6707

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)