Preadyz Koffie Moment

Op 8 maart 2021 sparren we online over: het Nationaal Programma Onderwijs

Doe je mee?

PKMWelkom
Schermafbeelding 2020-10-01 om 17.40.31

"Heel inspirerend om samen over de gesprekkencylus
te praten en elkaar te inspireren met verschillende werkvormen."

 

"Verfrissend om de mening te horen van mensen
buiten je eigen organisatie."

 

Professioneel bijkletsen

Ken je dat: je wilt wel eens overleggen met andere P&O-ers of financieel adviseurs over zaken waar je in de praktijk tegen aanloopt. Bijvoorbeeld over de (wettelijke) wijzigingen in de cao’s of specifieke zaken of vragen waarover je van gedachten wilt wisselen met anderen. Daarvoor hebben wij het Preadyz Koffie Moment bedacht. Het eerste Preadyz Koffie Moment in november was een succes zoals je aan de bovenstaande reacties kunt zien.

Wat is het Preadyz Koffie Moment

Het maandelijkse Preadyz Koffie Moment is een ruim half uur online professioneel bijkletsen, sparren en netwerken met collega vakgenoten onder het genot van een kop koffie vanachter je eigen bureau. Thuis of op je werk. Er zijn geen kosten verbonden aan dit Preadyz Koffie Moment. Het is ons rondje van de zaak. Wel moet je zelf voor je koffie zorgen. En misschien iets lekkers erbij?

Onderwerp op maandag 8 maart 2021 is: het Nationaal Programma Onderwijs

De bekendmaking van het Nationaal Programma Onderwijs brengt veel reuring in onderwijsland. De maatregelen zijn gericht op herstel èn ontwikkeling van het onderwijs.

Hoe om te gaan met het geld om leerlingen gericht te helpen met opgelopen vertraging op cognitief, sociaal-emotioneel en executief gebied?

We kregen meerdere verzoeken om hier met vakgenoten (beleidsmedewerkers onderwijs/HR, schoolleiders en ander onderwijspersoneel) over te sparren. Wat zijn de best-practices of blijft juist alles maatwerk?

Vanaf 9.30 uur kun je meepraten over dit onderwerp en alle mogelijke vragen stellen. Het online Preadyz Koffie Moment duurt maximaal drie kwartier dus tot uiterlijk 10.15 uur. Doe je mee?

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor het Preadyz Koffie Moment met het aanmeldingsformulier verderop op deze pagina. Ook kun je je vraag/vragen of casussen doorgeven die je graag zou willen inbrengen met betrekking tot het onderwerp: best-practises ondersteuning personeel en leerlingen in coronatijd. Klik hier om je aan te melden.

Wat is de rol van Preadyz?

Ook wij vinden het leuk om te horen waar jullie in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. En juist ook in deze lastige corona tijd willen we graag goed in contact blijven met onze klanten. Want persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel.

Wij delen ook graag wat wij zoal tegenkomen tijdens onze werkzaamheden. Daarnaast geven we tips en trucs, praktijkvoorbeelden en vertellen we hoe wij met bepaalde zaken om zijn gegaan. Op 8 maart schuift namens Preadyz Jurriën de la Vieter aan.

PreadyzKoffieMoment8maart2021

Doe je mee op 8 maart?

Wil je met ons mee sparren over het Nationaal Programma Onderwijs? Doe mee en meld je aan:

Aanmeldingsformulier
Preadyz Koffie Moment:
Nationaal Onderwijs Programma

op maandag 8 maart 2021
van 9.30 uur tot uiterlijk 10.15 uur

Invalid Email
Invalid Number

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring:

Voor vragen of meer informatie:

Jurriën de la Vieter
adviseur P&O
06 21 10 17 49
j.delavieter@preaydyz.nl

Jurriën de la Vieter

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)