Preadyz Koffie Moment

Op 12 april sparren we online over:
Scholing- en beloningsbeleid

Doe je mee?

PKMWelkom
Schermafbeelding 2020-10-01 om 17.40.31

"Heel inspirerend om samen over de gesprekkencylus
te praten en elkaar te inspireren met verschillende werkvormen."

 

"Verfrissend om de mening te horen van mensen
buiten je eigen organisatie."

 

Professioneel bijkletsen?

Ken je dat: je wilt wel eens overleggen met andere P&O-ers of financieel adviseurs over zaken waar je in de praktijk tegen aanloopt. Bijvoorbeeld over de (wettelijke) wijzigingen in de cao’s of specifieke zaken of vragen waarover je van gedachten wilt wisselen met anderen. Daarvoor hebben wij het Preadyz Koffie Moment bedacht. Het eerste Preadyz Koffie Moment in november was een succes zoals je aan de bovenstaande reacties kunt zien.

Wat is het Preadyz Koffie Moment?

Het maandelijkse Preadyz Koffie Moment is een ruim half uur online professioneel bijkletsen, sparren en netwerken met collega vakgenoten onder het genot van een kop koffie vanachter je eigen bureau. Thuis of op je werk. Er zijn geen kosten verbonden aan dit Preadyz Koffie Moment. Het is ons rondje van de zaak. Wel moet je zelf voor je koffie zorgen. En misschien iets lekkers erbij?

Onderwerp op maandag 12 april 2021 is: het scholing- en beloningsbeleid

In deze tijd van het jaar wordt de scholing en opleidingsbehoefte in kaart gebracht. Tegelijkertijd loopt daar doorheen de gesprekkencyclus. Binnen je scholing- en beloningsbeleid kun je de spelregels duidelijk maken en daarnaast leidinggevenden faciliteren door handvaten en voorbeelden te geven hoe om te gaan met scholing en beloning.

We zoomen ook in op de bekostiging en verantwoording voor professionalisering en begeleiding startende leekrachten en schoolleiders (voorheen prestatiebox)

Voor sommigen is dit gesneden koek, voor anderen is dit nieuw. Ongeacht bij welke groep je hoort, willen we in dit Preadyz Koffie Moment leren van elkaars voorbeelden (best-practises maar ook, wat werkt niet).

Kennen jullie bijvoorbeeld de bijzondere toelage voor de redder in nood-leerkracht (specifieke opdrachten binnen een bestuur)?

Vanaf 9.30 uur kun je meepraten over dit onderwerp en alle mogelijke vragen stellen. Het online Preadyz Koffie Moment duurt maximaal drie kwartier dus tot uiterlijk 10.15 uur. Doe je mee?

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor het Preadyz Koffie Moment met het aanmeldingsformulier verderop op deze pagina. Ook kun je je vraag/vragen of casussen doorgeven die je graag zou willen inbrengen. Klik hier om je aan te melden.

Wat is de rol van Preadyz?

Ook wij vinden het leuk om te horen waar jullie in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. En juist ook in deze lastige corona tijd willen we graag goed in contact blijven met onze klanten. Want persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel.

Wij delen ook graag wat wij zoal tegenkomen tijdens onze werkzaamheden. Daarnaast geven we tips en trucs, praktijkvoorbeelden en vertellen we hoe wij met bepaalde zaken om zijn gegaan. Op 12 april schuift namens Preadyz Jurriën de la Vieter aan.

PKM12april2021

Doe je mee op 12 april?

Wil je met ons mee sparren over het Scholing- en beloningsbeleid?
Doe mee en meld je aan:

Aanmeldingsformulier
Preadyz Koffie Moment:
Scholing- en beloningsbeleid

op maandag 12 april 2021
van 9.30 uur tot uiterlijk 10.15 uur

Invalid Email
Invalid Number

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring:

Voor vragen of meer informatie:

Jurriën de la Vieter
adviseur P&O
06 21 10 17 49
j.delavieter@preaydyz.nl

Jurriën de la Vieter

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)