Preadyz Koffie Moment

Op 11 januari 2021 sparren we online over: re-integratie

5 januari 2021

Schermafbeelding 2020-11-23 om 16.32.39
Schermafbeelding 2020-10-01 om 17.40.31

"Heel inspirerend om samen over de gesprekkencylus
te praten en elkaar te inspireren met verschillende werkvormen."

 

"Verfrissend om de mening te horen van mensen
buiten je eigen organisatie."

 

Professioneel bijkletsen

Ken je dat: je wilt wel eens overleggen met andere P&O-ers of financieel adviseurs over zaken waar je in de praktijk tegen aanloopt. Bijvoorbeeld over de (wettelijke) wijzigingen in de cao’s of specifieke zaken of vragen waarover je van gedachten wilt wisselen met anderen. Daarvoor hebben wij het Preadyz Koffie Moment bedacht. Het eerste Preadyz Koffie Moment in november was een succes zoals je aan de bovenstaande reacties kunt zien.

Wat is het Preadyz Koffie Moment

Het maandelijkse Preadyz Koffie Moment is een ruim half uur online professioneel bijkletsen, sparren en netwerken met collega vakgenoten onder het genot van een kop koffie vanachter je eigen bureau. Thuis of op je werk. Er zijn geen kosten verbonden aan dit Preadyz Koffie Moment. Het is ons rondje van de zaak. Wel moet je zelf voor je koffie zorgen. En misschien iets lekkers erbij?

Onderwerp op 11 januari 2021 is: re-integratie

Op 7 december jl. hebben we al met een aantal betrokkenen gesproken over re-integratie. We hebben ervaringen uitgewisseld over procedures, systemen en rollen. Op maandag 11 januari geven we dit een vervolg en zullen we meer over de do's en don'ts tijdens re-integratie uitwisselen. Vanaf 9.30 uur kun je meepraten over dit onderwerp en alle mogelijke vragen stellen. Het Online Preadyz Koffie Moment duurt maximaal drie kwartier dus tot uiterlijk 10.15 uur. Doe je mee?

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor het Preadyz Koffie Moment met het aanmeldingsformulier verderop op deze pagina. Ook kun je je vraag/vragen of casussen doorgeven die je graag zou willen inbrengen met betrekking tot het onderwerp: re-integratie. Klik hier om je aan te melden.

Wat is de rol van Preadyz?

Ook wij vinden het leuk om te horen waar jullie in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. En juist ook in deze lastige corona tijd willen we graag goed in contact blijven met onze klanten. Want persoonlijk contact staat hoog in ons vaandel.

Wij delen ook graag wat wij zoal tegenkomen tijdens onze werkzaamheden. Daarnaast geven we tips en trucs, praktijkvoorbeelden en vertellen we hoe wij met bepaalde zaken om zijn gegaan. Op 11 januari schuiven namens Preadyz Maaike van Zadelhoff en Jurriën de la Vieter aan.

Doe je mee op 11 januari?

Ben je P&O'er, HRM'er of directielid of anders betrokken bij de wet- en regelgeving re-integratie in jouw organisatie? Doe mee en meld je aan:

Aanmeldingsformulier
Preadyz Koffie Moment:
Re-integratie

op maandag 11 januari 2021
van 9.30 uur tot uiterlijk 10.15 uur

Invalid Email
Invalid Number

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring:

Noteer alvast in je agenda: 11 januari 2021

Op maandag 1 februari 2021 om 9.30 uur is het volgende Preadyz Koffie Moment. Het onderwerp wordt nog bekend gemaakt.

Voor vragen of meer informatie:

Maaike van Zadelhoff
jurist & adviseur P&O
06 25 64 51 91
m.vanzadelhoff@preadyz.nl

MaaikevanZadelhoffPreadyz_YolandaVisser-6707

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)