Nieuws

Kom naar de Preadyz Inspiratiemiddag op 20 november 2018

20 oktober 2018

Van harte welkom op 20 november  in Leeuwarden 

Graag nodigen wij u uit voor onze Preadyz Inspiratiemiddag op dinsdagmiddag 20 november 2018. We willen u deze middag kernachtig inspireren over het onderwijs, de excellente bedrijfsvoering ervan en het Preadyz platform. Om daarna tijd te hebben om informeel na te praten. Hieronder leest u alles over de inhoud van de middag. Laat even weten of u komt dan reserveren we een plaats! En ook voor uw eventuele collega schooldirecteur. Geef het even door. Van harte welkom.

Schermafbeelding 2018-10-23 om 16.12.15

Gelijk gratis aanmelden 

Invalid Email
Invalid Number

Locatie: Blokhuispoort in Leeuwarden 

In deze voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring in Leeuwarden (van 1874) komen nog steeds veel mensen. Niet meer om er te 'brommen' en te blijven zitten maar om te genieten van een bezoek aan de vele terrasjes, shops en ateliers. En je kunt er ook nog steeds blijven slapen in een cel maar dan van het Alibi hostel. Verder zijn er nog veel oude elementen te zien met klinkende namen zoals Restaurant Proefverlof. De Blokhuispoort heeft in 2018 niet voor niets de felbegeerde NRP GuldenFeniks gekregen voor haar geslaagde transformatie. Ook heeft de bibliotheek van Leeuwarden haar intrek genomen in de Blokhuispoort. In Café De Bak van de bibliotheek ontvangen we je graag op 20 november. Neem alvast een kijkje op deze bijzonder locatie: 

Wat gaan we doen 

We starten met een korte rondleiding door de Blokhuispoort voor degenen die dat leuk vinden. Dit onderdeel is dus optioneel. Daarna drinken we samen koffie en thee en dit zijn daarna de inhoudelijke onderwerpen: 

?????

1. Sneller leren & beter presteren

Weet u welk talent uw organisatie precies nodig heeft? En welke talenten uw organisatie al in huis heeft of moet werven? Zet u de medewerkers op de juiste wijze in, zodat ze met veel passie en gedrevenheid dagelijks een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen en hun eigen organisatie?

Marco van Bergeijk (HCM Consultant bij Raet) neemt ons mee in de mogelijkheden die Talent Management van Raet biedt aan onderwijsorganisaties. Laat u inspireren over:

• gesprekkencyclus
• lesobservatie mogelijkheden en
• het registreren van opleidingen en skills.

zonnescholen

2. Jouw school een zonneschool?

Hotze Hofstra en Vera van den Bent van Zonnescholen vertellen je alle ins & outs over zonnepanelen op de school. Aan de hand van voorbeelden kun je een mening vormen over de aantrekkelijkheid hiervan voor jouw school. 

LogoMakr_0hdNAg

3. Verbetering dashboard platform en nieuwe rapportagetools

Op de inspiratiedag zal er ook wat verteld worden over nieuwe ontwikkelingen in het platform, het onlineadministratie platform van Preadyz. De afgelopen maanden heeft een nieuw team van studenten onderzoek gedaan naar methodes om een dashboard in het platform vorm te geven en dit op een effectieve manier te visualiseren. Eind oktober zullen zij hun definitieve advies uitbrengen en met een concept komen om het dashboard vorm te geven. Tijdens de inspiratiedag zullen we wat meer vertellen over hoe het dashboard nu definitief gaat worden ingericht en daarnaast nieuwe rapportagetools belichten. We zijn benieuwd naar uw reactie. 

Programma 

 • Om 13.00 uur: rondleiding Blokhuispoort (optioneel)
 • Van 13.30 tot 14.00 uur: inloop en welkom met koffie en thee in Café De Bak
  (in de bibliotheek van de Blokhuispoort)
 • Van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur:
  • Sneller leren & beter presteren
  • Jouw school een zonneschool?
  • Verbetering dashboard platform
 • Vanaf 16.00 uur napraten en borrelen 

Gratis aanmelden  

Meld je gratis aan. En neem gerust een collega schooldirecteur of bestuurder mee. We vinden het leuk om naast klanten ook nieuwe mensen te ontmoeten. Van harte welkom. Vul hier uw gegevens in: 

 

Aanmeldingsformulier
Preadyz Inspiratiemiddagdag 20 november in Leeuwarden

Invalid Email
Invalid Number

Voor praktische zaken over en tijdens deze dag: 
Roelina Post
organisatie Preadyz Inspiratiemiddag

06 34 08 60 79
r.post@preadyz.nl

Roelina Post

Voor vragen of meer informatie:
Gerjan Heerkes
medeoprichter en klantadviseur

06 50 70 69 29
g.heerkes@preadyz.nl

Gerjan Heerkes

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)