OVER PREADYZ

Over Preadyz

Onze naam Preadyz spreek je uit als: pree-aa-dis. In deze naam zitten de letters van onze ambitie met de nadruk op de letter a: van advies en administratie op een andere manier. Een manier die slim is en tijd oplevert. Die naam kozen wij (Jan Hofstra en Gerjan Heerkes) in 2016 bij de start van ons bedrijf. 

Frisse nieuwkomer

Gestart in 2016 zijn we als merk een betrekkelijke nieuwkomer in de markt. Maar de oprichters Jan en Gerjan zijn met hun ervaring in de branche geen nieuwkomers te noemen. Samen begonnen ze Preadyz: jarenlange ervaring en waardevolle kennis samengebracht in een nieuw merk. 

Anders

Jan en Gerjan wisten dat het anders kan: nog makkelijker en persoonlijker. Op basis van gelijkwaardig partnerschap met klanten en teamcollega's hebben zij de organisatie ingericht op basis van het principe van het 'Nieuw Organiseren'. 

Welkom

Preadyz is aantrekkelijk voor mensen (collega's en klanten) waar het mee klikt. En die zich kunnen vinden in onze kernwaarden: innovatief, persoonlijk, hulpvaardig en ondernemend. Voel je ook een klik met Preadyz? Van harte welkom om kennis te maken.  

Nieuw organiseren

Nieuw organiseren biedt mogelijkheden om van de oude managementprincipes af te komen door meer ruimte te geven aan de individuele medewerkers. Kernvraag: wat voegen wij toe aan de samenleving? 

Persoonlijk

Onze organisatie kent korte en open lijnen en een vriendelijke sfeer. We werken vanuit Assen maar laten vaak ons gezicht zien bij de klant. Wij zijn goed bereikbaar en komen snel terug op vragen.

We zijn to the point

We zijn praktisch en optimistisch ingesteld en komen graag gelijk tot de kern. Dat heeft misschien met onze noordelijke nuchterheid te maken. To the point, niet moeilijk doen en gewoon doorpakken. 

Ons team

Onze financiële, personele en juridische adviseurs en medewerkers zijn stuk voor stuk keien in hun vak met een groot inlevingsvermogen. Zo begrijpen we onze klanten des te beter. En we doen wat we beloven. Het liefst zelfs nog een beetje meer dan dat. Want we willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Zodat onze klanten met nog meer plezier werken, want dat doen we zelf ook graag.
Klik hier om kennis te maken met ons team. 

Partners

Wij geloven in partnerschap met onze klanten, leveranciers en collega's. We delen de ambitie om de bedrijfsvoering van een organisatie op een hoger plan te brengen. Samen zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren voor de klant van vandaag maar ook van morgen.

hands-2847508_1280

Partners van Preadyz

hands-2847508_1280

Klanten

Ook klanten zien we het liefst als partners. Met als gezamenlijk doel: een excellente bedrijfsvoering van de organisatie met snelle inzichten en handige tools. Wij staan open voor suggesties en organiseren klantbijeenkomsten. Lees hier de ervaringen van onze klanten. 

"Persoonlijk, korte lijntjes, open, proactief, gericht op het leveren van kwaliteit, maar ook gewoon nuchter; geen ingewikkelde poespas, maar doen wat nodig is. Daar staan de mensen van Preadyz voor."

Antoinette Heijink

Directeur GBS De Wierde

Kennismaken?

Spreekt onze manier van werken je aan? Laten we persoonlijk kennis maken. Vul je gegevens in en we nemen snel contact op.  

Praedyz-WEB-4335
Invalid Email
Invalid Number

Wij hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: