NIEUWS

Opleidingen Preadyz team

3 december 2019

 Opleidingen Preadyz team

Door het deelnemen aan opleidingen en trainingen zorgen we ervoor dat we bij Preadyz nog meer kennis en vaardigheden in huis halen om je optimaal van dienst te zijn  Met welke opleidingen en talenten zijn we momenteel bezig en de afgelopen tijd bezig geweest? 


Bea heeft na de opleiding Regie op Verzuim nu ook het diploma Register Casemanagement op zak. Ze volgde beide opleidingen bij CS Opleidingen in Ede. Was de eerste opleiding nog gericht op het eigen maken van theoretische kennis om de regie te voeren over verzuim- en arbeidsongeschikheidstrajecten, bij haar meest recente Post HBO opleiding Register Casemanagement ging het om de vragen:

  • Hoe om te gaan met de echt complexe casussen?
  • Welke scenario's kun je dan kiezen en wat zijn de gevolgen?

De casemanager kan zich goed bewegen en acteren in het speelveld van het UWV, de bedrijfsarts, de arbodienst, de werknemer en de werkgever. Bea is heel enthousiast over de opleidingen en ze deelt haart expertise graag; je kunt haar prima inschakelen bij meer of minder complexe vragen op het gebied van verzuim.

Logoregister


Clemens is in september gestart met een opleiding Data Science aan IT-Academy Noord-Nederland in de richting van Data Analist of Data Scientist. Tijdens deze deeltijdopleiding leert hij door middel van programmeren en statistiek, databases te beheren, data te verzamelen, data op te schonen, te analyseren en te visualiseren. Op basis van beschikbare data is hij in staat om datavoorspellingen te doen en machine learning te programmeren. Veel succes én plezier met je studie Clemens!

Afbeelding1

 


Door het volgen van een opleiding Commerciële Vaardigheden krijgt Jurriën praktische tips en handvatten over gesprekstechnieken en leert hij in te zoomen op de problemen van de klant. Zo kan hij de klant nog beter helpen om goede keuzes te maken. Want dat is waar het bij verkoop en commercieel vaardigheden volgens ons om gaat: verkopen is helpen kiezen.


Onze salarisadministrateurs en adviseurs Angelique, Bea, Janna en René hebben hun kennis bijgespijkerd tijdens het Werkgeverscongres van het UWV op donderdag 7 november in Martiniplaza in Groningen. Op het gebied van de huidige wet- en regelgeving over werk en sociale zekerheid volgden ze diverse informatie-, inspiratie- en verdiepingssessies.


 

Verder volgden wij als team de training 'Slimmer werken' op maandag 23 september 2019 van Milly van der Meulen van Simply Organized. In deze interactieve workshop leerden we nog efficiënter werken: overzicht houden over de vele e-mails en beter plannen door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden in Outlook.

Voor vragen of meer informatie:
Roelina Post
medewerker bedrijfsbureau

06 34 08 60 79
r.post@preadyz.nl

Roelina Post

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)