Preadyz Loonkostentool

Ontvang alle subsidies waar je recht op hebt

27 november 2019

Er zijn veel subsidiemogelijkheden

Voor jou als werkgever zijn er interessante subsidies beschikbaar om personeel in dienst te nemen of te houden. Je wilt natuurlijk alle subsidies en (premie)regelingen ontvangen, waar je recht op hebt, toch? Maar het onderzoeken of een van de honderden regelingen van toepassing is en het indienen van deze aanvragen is vaak tijdrovend. Daarnaast is de wet- en regelgeving van de Sociale Zekerheid in Nederland sterk aan verandering onderhevig.

Doolhof om de juiste weg te vinden

Veel werkgevers weten niet waar ze moeten starten wanneer het gaat om het aanvragen van subsidies en (premie)regelingen. Ook de diversiteit in softwarepakketten maakt het uitzoeken van de mogelijkheden lastig waardoor een foutieve aanvraag snel gedaan is. Een foutieve aanvraag kan leiden tot boetes van de Belastingdienst. In het verleden konden vele regelingen door externe bureaus met terugwerkende kracht nog aangevraagd worden, maar aan die periode is nu een einde gekomen; door de intrede van de Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL) is het niet meer mogelijk om met terugwerkende kracht aanspraak te maken op subsidies en (premie)regelingen.

Het is voor werkgevers bijna ondoenlijk om alle mogelijkheden vanuit de diverse verstrekkers in kaart te brengen en te benutten. Zo zijn er naast de landelijke initiatieven ook Europese subsidies aan te spreken voor jou als werkgever. En wat te denken van provinciale, gemeentelijke en branche-specifieke regelingen? Deze complexiteit vraagt veel tijd en training van je medewerkers terwijl er vaak onzekerheid is over de hoogte en de duur van de besparingen.

questions-1922476_1280

Nieuwe samenwerking

Om je op dit gebied te ontzorgen en om te voorkomen dat je tot € 18.000,- per werknemer misloopt, zijn wij onlangs een samenwerking aangegaan met de Finaal Adviesgroep uit Zwijndrecht: partner in het doolhof van de loonkostenbesparingen.

Finaal Adviesgroep is opgericht in 2007 door (oud)-medewerkers van het UWV en De Belastingdienst. Ze zijn inmiddels uitgegroeid naar een vast team van adviseurs, payroll specialisten, fiscalisten en ICT programmeurs. Dit maakt Finaal Adviesgroep tot een sterk team met veel know-how en bagage. En ze houden net als wij van heldere communicatie en korte lijnen. 

logo Finaal Adviesgroep

In het doolhof van regelingen binnen de Sociale Zekerheid gaat Finaal Adviesgroep de uitdaging aan om het maximale uit je werkkapitaal te halen. Zij zijn dé expert in het analyseren en optimaliseren van fiscale regelingen en kostenbesparingen op het gebied van personeel en arbeid. 

Finaal Adviesgroep

Lees meer op de website van Finaal Adviesgroep:

Loonkostentool: ontvang alle subsidies waar je recht op hebt 

Finaal Adviesgroep heeft een online loonkostentool ontwikkeld: een unieke database met alle regelingen. De tool neemt je al het werk uit handen: bij iedere nieuwe indiensttreding worden alle beschikbare subsidiemogelijkheden getoetst. Zo mis je nooit iets. De loonkostentool:

  • signaleert regelingen
  • dient de claim in en
  • bewaakt het proces.

Met deze Loonkostentool ben je als werkgever nooit meer te laat met het aanvragen van beschikbare regelingen voor nieuwe werknemers en profiteer je altijd maximaal van alle én de nieuwste mogelijkheden binnen de Sociale Zekerheid. 

Schermafbeelding 2019-12-02 om 20.53.18

Kosten: no cure no pay

De kosten voor het gebruik van de Loonkostentool neemt Preadyz voor haar rekening. Je kunt gebruik maken van de Loonkostentool op basis van 'no cure no pay': mochten er subsidiegelden uit voortvloeien dan ontvang je 70% van deze gelden, de Finaal Adviesgroep ontvangt 25% en Preadyz ontvangt 5%. Op deze manier is het mogelijk dat Preadyz de extra administratieve handelingen kosteloos uitvoert. En wanneer er geen subsidiegelden gevonden worden (no cure), dan betaal je uiteraard niets (no pay). 

AVG-proof

De Loonkostentool maakt alleen gebruik van de gegevens die strikt noodzakelijk zijn. De tool is zodanig ingericht dat deze 100% in lijn is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG.

Whitepaper Loonkostentool 

Alle informatie over de loonkostentool lees je in de speciale whitepaper.

Interesse?

Vul dan je gegevens in op het formulier. Er wordt dan op korte termijn contact met je opgenomen voor een afspraak om een toelichting te geven en een overeenkomst te sluiten. Zo zul je al snel van eventuele regelingen gebruik kunnen maken. 

Formulier
om je aan te melden voor de Preadyz Loonkostentool:

Invalid Email
Invalid Number

Wij hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring:

Veelgestelde vragen

Bij veel werkgevers heerst onduidelijkheid en roepen de subsidies en (premie)regelingen vragen op. Hieronder tref je een overzicht van meest gestelde vragen met bijbehorend antwoord:

Voor vragen of meer informatie:

Jurriën de la Vieter
adviseur P&O

06 21 10 17 49
j.delavieter@preadyz.nl

Jurriën de la Vieter

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)