Nieuws

Verslag en presentaties Preadyz Inspiratiemiddag op 11 juli 2018

25 juli 2018

Verslag van de bijeenkomst van de Preadyz Inspiratiemiddag 

Op woensdag 11 juli hebben we samen met een aantal klanten een inspiratiemiddag beleefd.

Niet een traditionele ‘klantendag’, maar een uitnodiging om samen met geïnteresseerden te kijken naar de ontwikkelingen die wij met onze partners in ICT-toepassingen verder willen uitbouwen. Uitbouwen, verbreden of zelfs nieuwe stappen ondernemen.

WIS Collect
De middag begon na een hartelijk welkom aan alle genodigden, met de introductie van WIS Collect. Ronald Timmerman nam de plenaire zaal mee in het gemak van digitaal verwerken en innen van ouderbijdragen. Uiteraard werd stil gestaan bij de techniek en de administratieve verwerking, die doordat we dat nu digitaal en geautomatiseerd kunnen doen, veel tijd bespaard op de administratie. Maar veel belangrijker nog: wat een gemak voor de ouders van de leerlingen! Geen briefjes meer die kwijt raken, geen contant geld mee in een envelop, maar via de mail even een iDeal-betaling regelen, desnoods tussendoor op je smartphone en ook dat is weer geregeld. Een optie die je tegenwoordig niet meer weg kunt denken in de digitale wereld.

Nieuwsgierig geworden? Of al stappen ondernemen? Hieronder volgt de presentatie inclusief filmpje over WIS Collect voor meer informatie en rechtstreeks contact opnemen met ondergetekende kan ook.

Cogix en ProActive
Daarna hebben we de groep opgesplitst om in een kleiner gezelschap meegenomen te worden in de wereld van Cogix (begrotingstool) en ProActive (dit keer de module Pas & Bank).

Waar kunnen deze applicaties voor meer efficiency en vooral gemak het administratieve proces vereenvoudigen?

Dat is de voordurende zoektocht, waarin we onze klanten graag actief willen meenemen. Meer weten? Hieronder volgen de presentaties van Cogix en ProActive. En we komen het ook graag persoonlijk bij u op locatie vertellen en laten zien.

Presentaties van de Preadyz Inspiratiemiddag
Klik op de presentaties hieronder om ze nogmaals te bekijken:

Presentaties: 

Filmpje over WIS Collect: 

Voor vragen of meer informatie:
Gerjan Heerkes
medeoprichter en klantadviseur

06 50 70 69 29
g.heerkes@preadyz.nl

Gerjan Heerkes