Nieuws

Verslag Preadyz Inspiratiemiddag op 20 november 2018

23 november 2018

Verslag van de bijeenkomst van de Preadyz Inspiratiemiddag

Op dinsdagmiddag 20 november hebben we samen met een aantal klanten een inspiratiemiddag beleefd in de Blokhuispoort in de Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

Niet een traditionele ‘klantendag’, maar een uitnodiging om samen met geïnteresseerden te kijken naar de ontwikkelingen die wij met onze partners in ICT-toepassingen verder willen uitbouwen. Uitbouwen, verbreden of zelfs nieuwe stappen ondernemen.

Rondleiding

De middag begon met een rondleiding door de Blokhuispoort. In deze voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring in Leeuwarden (oorspronkelijk van 1499) komen nog steeds veel mensen. Niet meer om er te 'brommen' en te blijven zitten maar om te genieten van een bezoek aan de vele terrasjes, shops en ateliers. En je kunt er ook nog steeds blijven slapen in een cel maar dan van het Alibi Hostel. De Blokhuispoort heeft in 2018 niet voor niets de felbegeerde NRP Gulden Feniks gekregen voor haar geslaagde transformatie. Ook heeft de bibliotheek van Leeuwarden haar intrek genomen in de Blokhuispoort. Tijdens de rondleiding werden ook wat sterke verhalen over ontsnappingen gedeeld en hebben we wat voormalige (isoleer)cellen kunnen bekijken. 

Zonnescholen

Het recente nieuws over het speciaal fonds voor zonnepanelen op scholen van € 100 miljoen maakt de presentatie van Hotze Hofstra van Zonnescholen deze middag extra actueel. Hotze heeft in vogelvlucht alle ins en outs verteld over de invoering van zonnepanelen. Zonnscholen verzorgt de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Veel scholen willen wel maar weten niet hoe. Zonnescholen helpt schoolbestuurders door de wirwar van aanbiedingen en regelt alles: van dakchick, vergunning, subsidie tot btw-teruggaaf. Leerlingen worden actief betrokken met het educatieve pakket 'Van zon krijg je energie'. http://www.energychallenges.nl

Mogelijk interessante links: 

Raet Talentmanagement

 Wat is er nodig voor medewerkers om sneller te leren en beter te presteren? Marco van Bergeijk van Raet liet ons de mogelijkheden zien van Raet Talent Management en inspireerde over:  

  • de lesobervatiemogelijkheden en
  • de gesprekkencyclus en 
  • het registreren van opleidingen en skills. 

Hier is de presentatie van Marco nogmaals te zien:

 

Verbetering dashboard Preadyz

Clemens van Koningsveld heeft de resultaten gepresenteerd van het onderzoek door de studenten van RUG. Hij heeft de indeling van het dashboard gedeeld en naar verwachting wordt dit het komende voorjaar ingevoerd.

 

Voor vragen of meer informatie:
Gerjan Heerkes
medeoprichter en klantadviseur

06 50 70 69 29
g.heerkes@preadyz.nl

Gerjan Heerkes

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)