Nieuws

Visma | Raet Talent Management

4 oktober 2021

Visma | Raet Talent Management

 

Hoe staan we ervoor wat betreft de ontwikkelingen van Talent Management

Eerder dit jaar hebben we al aangegeven dat Preadyz per 1 januari 2021 is gestart met het gebruik van Visma HRM & Salaris (kort: Talent). De overstap naar Talent is nodig, omdat het huidige systeem Youforce op de max zit van haar mogelijkheden en op termijn zal worden uitgefaseerd.

Dit jaar zijn er al 5 van onze klanten, met totaal ruim 1500 medewerkers, gebruik gaan maken van Talent.

Inmiddels zijn de medewerkers van Preadyz het afgelopen jaar ook aardig bedreven geworden in Talent Management. De functionaliteit die we in Youforce hebben, is nu (grotendeels) ook beschikbaar in Talent en we kunnen klantwensen snel vertalen naar praktische oplossingen. Talent kent verder nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld automatische signalering (zoals bij de beëindiging van een contract over 2 maanden) en het aanmaken van standaardbrieven (o.a. de bevestiging dat het aangevraagde  ouderschapsverlof aan een medewerker is toegekend).

Samen met de klanten die de overstap naar Talent al hebben gezet, kijken we nagenoeg wekelijks wat er nog slimmer kan in Visma. De functionaliteiten werken, maar er is zeker ook nog verbetering mogelijk. Het contact met Visma is goed en er wordt ook van hun zijde alles aan gedaan om gehoor te geven aan onze adviezen en wensen. Door het samenspel tussen klanten, Preadyz en Visma heb ik er alle vertrouwen in dat dit de juiste stap is voor de toekomst.

Wat verandert er de komende jaren?

Per 1 januari 2022 willen we weer 8 werkgevers overzetten van Youforce naar Talent zodat ook zij kunnen beschikken over de nieuwe functionaliteiten. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

De overige klanten van Preadyz die nu gebruik maken van Youforce zullen per 1 januari 2023 gebruik gaan maken van Talent. In de loop van volgend jaar zullen wij contact opnemen om jullie hierover verder te informeren.

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag een keer langs om jou Talent te laten zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Voor vragen of meer informatie:

Eric Massink
senior adviseur PSA en Youforce
06 10 75 79 77
e.massink@preadyz.nl

 

Eric Massink

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)