Nieuws

Visma Talent, we gaan verder

3 maart 2022

Visma Talent, we gaan verder!

In vorige nieuwsbrieven hebben we al aandacht besteed aan het feit dat Raet Youforce wordt vervangen door het modernere Visma Talent. Via deze update vertellen wij je meer over de laatste stand van zaken.

Wanneer zijn we begonnen

Per 2021 zijn we begonnen om voor een 5-tal klanten de personeels- en salarisadministratie in Visma te verzorgen. Dat was soms wel een uitdaging, omdat nog niet alle functionaliteiten goed doorontwikkeld waren. Dat heeft ons er niet van weerhouden om per 1 januari 2022 10 klanten over te gaan zetten. Inmiddels ontvangen al meer dan 2500 medewerkers van onze klanten hun salaris via Visma Talent.

Het proces

De ontwikkelingen bij Preadyz en Visma gaan ondertussen verder. We hebben veel overleg met klanten die zijn overgestapt om te horen hoe hun interne processen lopen. Daar waar mogelijk passen we de processen in Talent hierop aan om uiteindelijk te komen tot een optimaal administratief proces voor onze directeuren, stafmedewerkers, werknemers én externe partijen.

Dat we hoog inzetten op contact en begeleiding spreekt voor zich. We merken dat na 12 jaar Youforce, directeuren en en administraties moeten wennen aan Visma Talent. Het ziet er anders uit en het wérkt anders! Die geluiden nemen we weer mee  om te kijken (samen met Visma) hoe we Talent nóg beter kunnen maken. Zonder onze klanten hadden we dit niet kunnen doen. Dus dank daarvoor.

En nu verder

De komende periode gaan we verder met ontwikkelen. In april komt de eerstvolgende release die het voor ons mogelijk maakt om Talent nog beter op klantniveau beschikbaar te stellen. Daarnaast hebben we sinds afgelopen week ons eerste gerobotiseerde proces in Visma (het automatisch uitrollen van inloggevens), zijn we samen met Visma het aantal rapportages aan het uitbreiden en starten we begin maart (samen met VCO Noordwest Fryslân) met een gerobotiseerd proces dat een nieuwe werknemer zelf zijn/haar eigen persoonsgegevens invoert en documenten aanlevert.

Een groot deel van onze klanten heeft inmiddels de overstap van Youforce naar Visma gemaakt en zullen we blijven begeleiden De klanten die nu nog met Youforce werken zullen we in 2022 bezoeken en kennis laten maken met Talent. Wat ons betreft kunnen ook zij per 1 januari a.s. de voordelen van Talent zelf gaan ervaren.

 

Nu al nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Voor vragen of meer informatie:

 

Eric Massink
senior adviseur PSA en Youforce specialist
06 10 75 79 77
e.massink@preadyz.nl

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)