Nieuws

Visma Talent, nieuwe functionaliteit

6 juli 2022

Visma Talent, nieuwe functionaliteit

Deze maand vindt er weer een belangrijke release plaats van Visma HRM. De bestaande functionaliteit wordt verbeterd en nieuwe functies worden toegevoegd.

We noemen de belangrijkste wijzigingen:

  • Bij een wijziging van een mutatie wordt niet alleen de nieuwe waarde getoond, maar zal voortaan ook de oude waarde beter leesbaar zijn. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een mutatie bij een eventuele goedkeuring te beoordelen.
  • Als een actie wacht op goedkeuring, dan staat daar nu 'wacht op goedkeuring door manager'. In de pop-up zal de naam van de leidinggevende worden toegevoegd.
  • Bij het aanmaken van een vervangingscontract wordt voortaan de functie en afdeling van de afwezige opgehaald. Zo nodig kunnen de functie en afdeling handmatig aangepast worden.
  • De gevraagde informatie onder de invoernotitie versprong tijdens het invullen van de mutatie. Dat is hersteld.
  • Wanneer in een contractmutatie de uren per dag waren opgegeven, moest handmatig een actie uitgevoerd worden om het totaal aantal uren en deeltijdfactor bij te werken. Binnenkort zal dit automatisch worden bijgewerkt.
  • De procedure nieuwe medewerker en de procedure nieuw contract lopen nu nog via dezelfde procedure. Na de aankomende release zijn dit gescheiden procedures. Zo kunnen we eventuele vervolgacties beter toewijzen.

Het proces

Naast vermelde aanpassingen zijn we zelf ook constant op zoek naar verbeteringen. We hebben diverse projecten rondom robotisering lopen. Sinds april worden getekende arbeidsovereenkomsten nu gerobotiseerd en automatisch in het E-dossier van de medewerker geplaatst.

Ook zijn we met 2 werkgevers live om de nieuwe medewerker zelf zijn/haar gegevens via een pdf-formulier in te laten vullen waarvan de gegevens vervolgens door een robot worden overgenomen in Visma. Na de zomervakantie zullen we dit gefaseerd uitrollen over al onze klanten.

En nu verder

Dit is slechts een greep uit de vele ontwikkelingen waar me bezig mee zijn. Ben je ergens naar op zoek of heb je verbeterpunten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Voor vragen of meer informatie:

 

Eric Massink
senior adviseur PSA en Youforce specialist
06 10 75 79 77
e.massink@preadyz.nl

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)