Nieuws

Vacature Financieel administratief medewerker (32/40 uur)

14 oktober 2021

Vacature Financieel administratief medewerker (32/40 uur)

Preadyz, wie zijn wij?

Als financieel professional kom je te werken bij één van de meest vooruitstrevende organisaties op het gebied van excellente bedrijfsvoering voor het onderwijs. Om dit te behouden is Preadyz doorlopend bezig met het innoveren van de onderwijsdienst-verlening.

Wie zoeken wij?

Voor uitbreiding en continuering van de administratieve dienstverlening, zijn we op zoek naar één of meerdere collega's. De werkzaamheden vinden plaats vanuit één van onze vestigingen in Leeuwarden, Assen en/of vanuit huis. Jouw taak is het helpen van schoolbesturen in de ondersteuning én het verwerken/verbeteren van de administratie, waardoor het klanten minder tijd kost, ze meer inzicht krijgen en zo ook meer tijd overhouden voor hun eigen bedrijfsvoering. Dit doe je vanuit onze vier principes: persoonlijk, hulpvaardig, innoverend en ondernemend. Deze principes staan centraal en maken ons uniek.

Omdat we veel samenwerken met klanten (en collega’s), vinden wij het heel belangrijk dat je communicatief vaardig bent, maar ook ontzettend punctueel. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Digitale verwerking en coderen van de inkoopfacturen
  • Het verwerken van de bank- en kasboeken
  • Het bijhouden van het verkoopboek
  • Het voorbereiden van de betalingen
  • Het controleren van het volledige grootboek
  • Het beantwoorden van vragen van de klant over de administratie
  • Het ondersteunen bij periodieke rapportages en begrotingen

 

De softwarepakketten waar we mee werken, zijn Exact Online, Spend Cloud, Cogix en Microsoft Office. Wij zijn er van overtuigd dat het opdoen van kennis over de werking van deze pakketten snel gedaan is, maar ervaring hiermee is een pré.

Dus, kan jij je vinden in onze principes, vind je het leuk om jouw collega’s af en toe te voorzien van een kopje koffie of zelf eens getrakteerd te worden op een lekkere lunch, maar kan je ook zelfstandig vanuit huis werken, dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature. Wij verwachten van de kandidaten die reageren dat ze een relevant afgeronde opleiding hebben, open staan voor persoonlijke (door)ontwikkeling, enkele jaren werkervaring hebben en beschikken over een hbo werk- en denkniveau. Naast goede secundaire voorwaarden, ligt de salarisrange die wij bij een fulltime functie van 40 uur in gedachten hebben, tussen € 1.800 en € 2.900 bruto per maand. Maar als je meer verdient of wilt verdienen, dan laten wij ons graag overtuigen.

Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten over de inhoud van de vacature? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze collega’s uit het team. Of met Jan Hofstra of Gerjan Heerkes, de oprichters van Preadyz. Zie www.preadyz.nl voor alle contactgegevens.

 

Ben je geïnteresseerd?

Reageren kan door een motivatie met cv te sturen naar g.heerkes@preadyz.nl.

De vacature staat in principe open tot en met 28 oktober. Op 29 oktober 2021 willen wij uit de reacties een selectie maken met wie we een kennismakingsgesprek inplannen en de volgende ronde ingaan.

 

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)