Preadyz op de kaart bij event Groningen Digital Business Center

16 maart 2020

a48bfa2c-5180-4020-8e54-0f15498ebfaf

Verslag van Jan Hofstra: 

Jan Hofstra

"Op zondag 8 maart hebben wij samen met de studenten Daan en Martijn van de Rijks Universiteit Groningen een presentatie gegeven 'Preadyz en de samenwerking met de Rijks Universiteit Groningen' op het event Groningen Digital Business Center.

De activiteiten en doelstellingen van het Groningen Digital Business Centre zijn er op gericht om de noordelijke digitale sector te versterken.

De bijeenkomst vond plaats in de Top Dutch Lounge bij FC Groningen en werd gehouden voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen-PSV. Voor Preadyz een mooie kans om ons op de kaart te zetten en ons netwerk weer te vergroten. Het event was bedoeld om de digitalisering en automatisering op de kaart te zetten voor het MKB. Binnen de noordelijke provincies is hier veel aandacht voor. Bekijk ook de website noorden digitaal en de website Groningen Digital Business Center.

Op het event hebben we verteld wat Preadyz doet met automatiseren en digitaliseren en dat we dit willen uitbouwen met RPA (Robotic Proces Automation). En dat we dit weer hebben laten onderzoeken door studenten van de RUG als onderdeel van het programma ‘Student Consultancy’.

De belangstelling voor het event was groot. Het was een mooie gelegenheid om onszelf te presenteren en te netwerken met mijn collega's: Karin, Bea, Roelina en Clemens. Heel stimulerend om dit samen te doen!"

Jan Hofstra

Mede-oprichter Preadyz
adviseur ICT en innovatie
Schermafbeelding 2020-03-17 om 12.15.19

Bekijk de aftermovie
van het event van 8 maart 2020 :


Warning: file_get_contents(https://vimeo.com/api/v2/video/397400771.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/preadyz.nl/public_html/wp-content/plugins/bb-ultimate-addon/modules/uabb-video/uabb-video.php on line 349

Warning: file_get_contents(https://vimeo.com/api/v2/video/397400771.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/preadyz.nl/public_html/wp-content/plugins/bb-ultimate-addon/modules/uabb-video/uabb-video.php on line 394

Voor vragen of informatie:

Jan Hofstra
Mede-oprichter Preadyz, adviseur ICT en innovatie

06 25 64 51 90
j.hofstra@preadyz.nl

 

 

Jan Hofstra

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)