Ervaringen

Klanten aan het woord over Preadyz. 

ERVARINGEN

Klanten aan het woord over Preadyz:

Baasis

"De afgelopen jaren heeft de GMR (Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad) van Stichting Baasis dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Preadyz. Roelina Post (en daarvoor Bea Lokhorst) is de vaste (externe) secretaris van onze GMR. Het lukt haar altijd weer om, ook bij lastige onderwerpen tijdens vergaderingen, de notulen scherp en compact te houden terwijl de essentie goed naar boven komt. Daarom hopen wij ook de komende jaren gebruik te kunnen blijven maken van Preadyz voor de secretariële werkzaamheden binnen de GMR."

Freddie Kootstra

Voorzitter GMR Stichting Baasis
Lauwers

"Door vervanging wegens ziekte van een collega heeft Bea Lokhorst van Preadyz zich de afgelopen periode (2019 en een gedeelte van 2020) ingezet voor ons schoolbestuur Lauwers en Eems (sector PO). Zij heeft zich gericht op: het invullen van de vacatures, het bewaken van de acties en het overleg over meerdere verzuimcasussen. Verder heeft ze ons functiebouwwerk een update gegeven, de verzuimkengetallen inzichtelijk gemaakt en deze toegelicht aan het management. Bea heeft een prettige manier van samenwerken, is duidelijk in haar adviezen en is gewoon een fijn mens om mee te werken."

Gerard Hiddink

Hoofd stafbureau sector PO
Schoolbestuur L&E
Testimonial-Preadyz-1
PaulienvanderLinden

"Door de prettige manier van samenwerking, wat zich uitte in deskundig advies, meedenken, creativiteit en een fijne manier van communiceren, is het gelukt om het nieuwe functiebouwwerk naar volle tevredenheid en binnen de gestelde tijd te realiseren. Daarvoor een hartelijk woord van dank aan Bea Lokhorst van Preadyz, die met haar enthousiasme en deskundigheid onze wensen wist te vertalen naar werkbare en leesbare functies."

Paulien van der Linden

Beleidsmedewerker H&R
Arcade Onderwijsstichting
Schermafbeelding 2018-04-20 om 17.44.06

"Ik kies voor Preadyz, omdat ik het volste vertrouwen heb in de medewerkers. Velen ken ik vanuit een eerdere werkrelatie en ze maken een prettige competente indruk. Ik heb ook voor Preadyz gekozen, omdat het een kantoor in de regio is, het een niet al te groot bedrijf is, waardoor ze hun klanten goed kennen. Ik verheug me op een plezierige samenwerking!"

Kees Bouma

Directeur CBS De Borg in Haren
AAEAAQAAAAAAAAlEAAAAJGYzZDA2YzUxLThkODUtNDNiZC1hZWUwLTkwN2ViZWZjMzM4OA

"Nu software steeds meer toepasbare en gebruiksvriendelijke mogelijkheden biedt, komt het erop aan om hier zo slim mogelijk gebruik van te maken. Op dat vlak onderscheidt Preadyz zich zeer positief in een markt, die tot nu toe voornamelijk werd gekenmerkt door digitalisering, dus het omzetten van bestaande processen naar computersystemen zonder het proces of de data zelf te optimaliseren.


Preadyz kent door haar sterke onderwijsachtergrond de processen als geen ander en zet vol in op slim automatiseren: vanuit de kennis van het huidige ‘papieren’ proces wordt het meest optimale proces gevormd waarbij managementinformatie automatisch beschikbaar komt. En waarbij logge papieren formulierenstromen verdwijnen.


In het kader van empowerment en van het 'verantwoordelijkheden steeds meer bij de professional leggen', is het bijvoorbeeld mogelijk de betrokken docent na het functioneringsgesprek de gespreksresultaten te laten invoeren in Raet Youforce waarna de teamleider accordeert in plaats van omgekeerd. Zo worden empowerment, efficiency en 'eigenaarschap' optimaal gecombineerd.


Als human resources professional - op dit moment op opdracht binnen Portalis Onderwijs en Arbeidsmarkttoeleiding - ben ik persoonlijk bovendien enthousiast over de grote HR expertise en best practices voor human resources management die in de benaderingswijze van Preadyz en de software van Raet Youforce zijn ingebakken. Waarbij Preadyz zich keer op keer onderscheidt door net de vraag achter de vraag te stellen en net díe slimme procesflow te bedenken waarmee opeens schijven uit het proces wegvallen, waarvan je zelf nog niet had bedacht dat je er zonder kon. 


Anders gezegd: Preadyz doet niet agile maar is agile. Daarmee vormen zij samen met partners zoals Raet een ijzersterke combinatie voor de forse ontwikkelingsslag, die onderwijsorganisaties op dit moment aan het maken zijn op het gebied van talentmanagement en het zijn én blijven van een aantrekkelijke werkgever."

Klaas Schouwstra

Eigenaar en adviseur Human Horizons Consulting
Schermafbeelding 2018-04-20 om 17.53.08

"Bij de kennismaking met Preadyz hadden we gelijk een klik. Dat zit hem denk ik in gedeelde waarden. Verantwoordelijkheid & vertrouwen zijn enkele van onze kernwaarden als school. De kinderen willen we leren verantwoordelijkheid te nemen. Dat kan alleen door hen vertrouwen te geven. In de samenwerking met ouders werken we aan wederzijds vertrouwen met respect voor ieders rol en verantwoordelijkheid in de opvoeding en in het onderwijs. Zo willen we ook samenwerken met ons administratiekantoor; vanuit vertrouwen en met respect voor ieders rol en expertise. En net als bij kinderen en ouders: vanuit duidelijke afspraken. Bij de start van de samenwerking met Preadyz hebben we samen het hele administratieve proces onder de loep genomen en afspraken gemaakt over wie welke onderdelen doet. Dat vond ik erg prettig. Daarmee maak je een goede start in de samenwerking.


Persoonlijk, korte lijntjes, open, proactief, gericht op het leveren van kwaliteit, maar ook gewoon nuchter; geen ingewikkelde poespas, maar doen wat nodig is. Daar staan de mensen van Preadyz voor.


Ook over de manier waarop Preadyz de migratie heeft verzorgd van ons oude administratiekantoor naar Preadyz ben ik erg tevreden. Het was fijn dat we met dezelfde systemen konden blijven werken: Youforce en Pro-active. Bij de migratie is de gebruiksvriendelijkheid zelfs nog vergroot. In Youforce kunnen medewerkers nu zelf hun declaraties uploaden en hun personeelsdossier inzien. Ook zijn we grotendeels verlost van die papieren rompslomp met aanstellingen bij vervangingen. Wat digitaal kan, doen we digitaal. De medewerkers van Preadyz denken proactief met ons mee hoe we onze administratieve organisatie kunnen optimaliseren. Daarin willen ze toegevoegde waarde bieden. Ik moet zeggen dat ze daar tot nu toe goed in zijn geslaagd!”

Antoinette Heijink

Directeur GBS De Wierde
Wxo7jh3m_400x400

"Eind 2015 wilden we als COG Drenthe (nu CKC Drenthe) per 1 januari 2016 snel overstappen qua leverancier. Dat was best spannend want dat moet vlekkeloos gaan en je wilt natuurlijk dat je personeel daar niets van merkt. Samen met Preadyz hebben we alles op alles gezet en het is gelukt. De inzet van Preadyz was en is nog steeds heel constructief en betrouwbaar. Zij doen wat ze beloven. En soms zelfs nog een beetje meer dan dat. En daarnaast zijn het ook nog eens hele aardige en gedreven mensen. Ik kan Preadyz van harte aanraden als nieuwe leverancier bij een snelle overstap." 

Albert Velthuis

Voorzitter College van Bestuur CKC Drenthe

"De Impactavond Werkverdelingsplan van Preadyz was heel informatief. Er waren bij ons mensen uit alle geledingen waardoor er een open en waardevolle discussie ontstond die ook de dagen na de avond spontaan werd voortgezet. Ook het interactieve gedeelte van de avond sloeg aan. We kijken terug op een geslaagde avond. Ik denk dat de Impactavond een aanrader is voor elke school.”

Fennie Veuger - Kerssies

Adjunct directeur PCBS Het Mozaiek in Hollandscheveld

Ervaringen over detachering door Preadyz:

"Ook voor adviezen en werk op detacheringsbasis is Preadyz een goede partner om mee samen te werken. Zo heeft Bea Lokhorst, adviseur HRM, een waardevolle bijdrage geleverd aan het professionaliseren van het P&O-beleid van onze nieuwe stichting. Deskundig, adequaat en handen-uit-de-mouwen passen daarbij als kenmerkende steekwoorden."

Marian Bakker

Bestuur Stichting Ultiem
Wxo7jh3m_400x400

"Wij maken al enige tijd gebruik van de detacheringsmogelijkheden bij Preadyz. Momenteel wordt de vacatureruimte op de financiële afdeling tijdelijk ingevuld door Angela de Rooij, zodat we ervaring en deskundigheid in huis hebben en ondertussen de structurele invulling kunnen organiseren. CKC Drenthe heeft positieve ervaringen met detachering voor ondersteuning bij personeelszaken via Preadyz."

Albert Velthuis

Voorzitter College van Bestuur CKC Drenthe

Ervaringenen over de Training
'Dossiervorming in het onderwijs'
door Maaike van Zadelhoff:

Viertaal

“Maaike is een deskundige en prettige trainer die de toch wel ingewikkelde materie op een heldere, duidelijke en inspirerende manier bracht. Ze bood een goede mix tussen informatie-overdracht en interactie; het is heel fijn om ook veel aan praktijkcasussen te hebben gewerkt met elkaar. Dat was heel verhelderend en zorgt voor nog meer bewustwording. Wij zijn enthousiast over deze training en over de trainer! “

Naima Acharrat

P&O Adviseur
PrinsesMargrietschool

"De training ‘dossiervorming in het onderwijs’ heeft mij concrete handvaten geboden die ik direct in de dagelijkse praktijk kan gebruiken. Ik heb geoefend in het helder overbrengen van een boodschap in een gesprek. Soms zoek je naar de juiste vorm om een boodschap over te brengen, zeker in het geval waarin een dossier wordt opgebouwd. Maaike weet de juiste balans tussen wetgeving en de menselijke maat te verwoorden. Het werken met praktijkcasussen maakt deze training van grote meerwaarde."

Esmé Bijlsma

Locatiedirecteur Prinses Margrietschool en
't Hunnighouwersgat Terschelling

Kennismaken?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op: 

Invalid Email
Invalid Number

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: