Nieuws

Derde traject Groei Carrousel

3 januari 2019

Preadyz

Dit jaar doen we voor de derde keer een onderzoek samen met studenten van RUG. De vorige twee onderzoeken waren gericht op de verdere verbetering van de visuele weergave van het platform van Preadyz.

De uitkomsten van het laatste (tweede) onderzoek worden in de komende maanden gerealiseerd. Hiermee wordt de weergave van de bedrijfsvoering nog duidelijker en toegankelijker voor onze klanten op de eigen ruimte op het platform van Preadyz. Met als doel om een excellente bedrijfsvoering voor de organisatie te bieden. 

Enthousiast
We zijn zo enthousiast over onze deelname aan de Groei Carrousel van 'Ik ben Drents Ondernemer' dat we voor de derde keer een samenwerking aangaan in de vorm van weer een onderzoek met de talenten van RUG. Hiermee willen we verdere verbeteringsslagen maken. Dit derde traject zal binnenkort starten.  

Voucher
Ook dit onderzoek is extra aantrekkelijk door de beschikbaarheid van een voucher van Groei Carrousel, een van de initiatieven van 'Ik ben Drents ondernemer' om de groei van Drentse bedrijven te stimuleren.

Interview met Jan Hofstra
Op de website van 'Ik ben Drents ondernemer' werd medeoprichter Preadyz en Drents ondernemer Jan Hofstra geïnterviewd over deze samenwerking.

Voor vragen of meer informatie:
Jan Hofstra
medeoprichter, adviseur ICT en innovatie 

06 25 64 51 90
j.hofstra@preadyz.nl

Jan Hofstra

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Preadyz Update

!
!
!

We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring: 

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Bekijk eerder verzonden Preadyz Updates en andere berichten:

(Het kan zo zijn dat sommige links naar artikelen in het archief met nieuwsbrieven niet meer actueel zijn en niet meer werken.)