ADMINISTRATIE

Administratie

Administreren is natuurlijk niet de primaire taak van uw school. Maar een goede financiële en personele administratie is wel nodig. Om alles netjes te regelen voor uw personeel. En om op elk moment te weten hoe u er financieel voor staat. Zodat u kunt bijsturen als het nodig is. 

Eenmalig invoeren van gegevens

Bestuurder, directeur, manager en medewerker werken allemaal met één online systeem, het Preadyz platform. Dit platform biedt aan alle gebruikers slimme tools om gegevens bij de bron (dus eenmalig!) in te voeren, te wijzigen en te raadplegen.

Resultaat: excellente bedrijfsvoering

Het resultaat is een financiële en personele administratie die dagelijks helemaal up-to-date zijn. Zodat het informatie en inspiratie biedt voor een excellente bedrijfsvoering van de school. Uw school als bedrijf! 

Verfrissend

Preadyz is een stabiele enthousiaste partner, die met u meedenkt en investeert in toekomstige verbeteringen en handige tools voor uw financiële en personele administratie en uw bedrijfsvoering. Preadyz wordt niet voor niets een verfrissende nieuwkomer genoemd.

Minder tijd & kosten

Met ons platform worden gegevens bij de bron en dus eenmalig ingevoerd in ons online systeem. Dat scheelt veel tijd en dus ook kosten.

Alles in eigen hand

De financiële en personele administratie en informatie heeft u in eigen hand. Of het nu om u zelf gaat of de mensen van de betreffende afdelingen.  

Betere inzichten

Dagelijks inspiratie om uw school te managen op basis van betrouwbare en up-to-date managementinformatie en handige tools. 

Snel en eenvoudig de complete jaarrekening

Jaarrekening Generator

Deze tool maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de jaarrekening te genereren. Deze tool is voorlopig alleen beschikbaar met tussenkomst van een van onze adviseurs.

Schermafbeelding 2018-04-20 om 11.12.04

Alle hoofd- en bijzaken snel in beeld

Financiële Vergrootglas

Hiermee kunt u als bestuur of schooldirecteur op elk moment de begroting en realisatie inzien, die actueel gekoppeld is aan Exact. 

Schermafbeelding 2018-04-20 om 11.09.00

Hoe ziet uw administratie er uit?

Administratie met diverse papierstromen, met soms onduidelijke handschriften, ontbrekende handtekeningen. Of formulieren die rondzweven of die per school totaal verschillen. Of meerdere losse systemen op meerdere laptops.

Niet verfrissend Verfrissend!

Eén online systeem voor de personele en financiële administratie met voor alle gebruikers slimme tools om cijfers in te voeren, te wijzigen, te raadplegen met als resultaat: financiële en personele administratie en inspiratie met betere inzichten in minder tijd. 

Ook verfrissen?

Het omzetten en verbeteren van de administratie is een hele stap die geruisloos moet verlopen voor alle cruciale zaken zoals bijvoorbeeld de salarisuitbetaling. Een geruisloze overstap naar Preadyz garanderen wij u dan ook. 

LogoMakr_8OdGxQ

De geruisloze overstap naar Preadyz in 6 stappen:

01

Kennismaken

Naast de administratie moet het ook 'klikken' op het persoonlijke vlak. Daarom nemen we de tijd voor de kennismaking. 

02

Plannen

U ontvangt een financieel voorstel met daarin de planning voor uw beoogde omzettingsdatum. 

03

Opleiden

Alle toekomstige gebruikers in uw organisatie krijgen uitleg.

04

Testen

Voorafgaand aan de omzetting, wordt er uitgebreid getest. Zo krijgt iedereen ook alvast handigheid in de nieuwe manier van werken. Want iets nieuws is toch altijd eerst even wennen. 

05

Omzetting !

De omzetting gaat live en er kan en mag niets misgaan. Dat garanderen wij. En daarom staan wij op scherp voor het geval er toch iets niet goed zou gaan. Wat in de praktijk nog nooit is voorgekomen gelukkig.

06

Handig werken

Natuurlijk leveren wij waar nodig administratieve ondersteuning, hulp en uitleg. Als u dat wenst ook op locatie. Ook organiseren we speciale opfrisdagen voor onze klanten om nieuwe dingen te leren. 

Veel gestelde vragen

pexels-photo-261895

Wie gaat er binnen de school werken met het platform van Preadyz?

Het schoolbestuur en de schooldirecteur kunnen op elk moment alle gegevens raadplegen over de financiën en personeelszaken op basis van actuele informatie. Daarnaast is er een versnelde raadpleegtool beschikbaar het Financiële Vergrootglas. 
Administratie en P&O medewerkers hebben de administratie volledig in eigen hand: ze hebben toegang tot bepaalde applicaties en onderdelen en kunnen data invoeren en muteren.
Werknemers kunnen via een aparte inlog (via Youforce) relevante gegevens inzien zoals de salarisspecificaties en de voortgang van declaraties. Men kan ook declaraties aanmaken en persoonlijke gegevens muteren zoals het wijzigen van adresgegevens en burgerlijke staat. 

Waarom zou ik kiezen voor Preadyz en niet voor een andere leverancier?

Natuurlijk kunt u ook prima kiezen voor een andere leverancier waarmee het klikt. Wanneer u voor Preadyz kiest, dan kiest u voor partnerschap. U bent geen klant maar partner: samen brengen wij uw bedrijfsvoering naar een hoger plan. Dat is onze missie en daarom zijn wij, Jan Hofstra en Gerjan Heerkes, in 2016 samen ons bedrijf gestart. Beiden met ruime ervaring in de branche én met de drive om het anders te doen.

Handiger en prettiger. Waarbij u alles in eigen hand hebt. 

Anders: partner in excellente bedrijfsvoering
Wij willen dus geen leverancier zijn maar partner. Want we hebben dezelfde doelstelling: een excellente bedrijfsvoering van uw school. Waarbij u volledig kunt vertrouwen op dagelijkse managementinformatie uit het Preadyz platform. 

Anders: deskundigheid
Onze mensen hebben naast hun vakkennis allemaal ervaring in het onderwijs. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en ook kunnen we bijspringen in uw organisatie op project- of interimbasis als dat nodig is. Met onze eigen mensen of met de mensen uit ons grote netwerk in onderwijs- en administratieland.

Anders: nieuw organiseren
Bij Preadyz werken we volgens het principe van het Nieuw Organiseren, een manier van werken zonder traditionele hiërarchische managementstructuren. Nieuw Organiseren wil een bijdrage leveren aan een eerlijker en menselijker samenleving en organisaties. Het laat zich niet vangen in een model of schema maar hanteert wel een vijftal essentieel richtinggevende uitgangspunten beschreven in het Nieuw Organiseren Manifest. 

Anders: ons team
We kennen een gedreven en nuchtere manier van werken: open, laagdrempelig en prettig in de omgang. We houden ervan om klanten te helpen en kennen geen 'domme' vragen. 

Kan Preadyz ook tijdelijk bijspringen in onze school?

Heeft u tijdelijk intensieve ondersteuning nodig op het gebied van administratie, personeelszaken of financieel management? Dan helpen wij u graag dat tijdelijk in te vullen met onze eigen mensen of mensen uit ons grote netwerk. Wij helpen graag de juiste persoon te vinden voor uw klus. 

Onze klanten

Wij geloven in partnerschap. Ook met onze klanten. Met ondermeer deze klanten mogen wij samenwerken:

Wxo7jh3m_400x400

"Eind 2015 wilden we als COG Drenthe (nu CKC Drenthe) per 1 januari 2016 snel overstappen qua leverancier. Dat was best spannend want dat moet vlekkeloos gaan en je wilt natuurlijk dat je personeel daar niets van merkt. Samen met Preadyz hebben we alles op alles gezet en het is gelukt. De inzet van Preadyz was en is nog steeds heel constructief en betrouwbaar. Zij doen wat ze beloven. En soms zelfs nog een beetje meer dan dat. En daarnaast zijn het ook nog eens hele aardige en gedreven mensen. Ik kan Preadyz van harte aanraden als nieuwe leverancier bij een snelle overstap." 

Albert Velthuis

Voorzitter College van Bestuur CKC Drenthe

Afspraak maken?

Spreekt onze manier van werken u aan? Laten we persoonlijk kennismaken. Ook laten we graag de werking van het platform zien. Vul uw gegevens in en we nemen snel contact op: 

Invalid Email
Invalid Number