ACADEMIE

Academie

Als school heeft u veel kennis en deskundigheid in huis. En soms is het goed om weer bij te leren. Want wat is er fijner dan een leven lang leren? 

Nog prettiger werken

Wij delen onze kennis graag. Dat doen wij door gesprekken en advies. En ook door het geven van praktische trainingen zodat uw mensen steeds beter presteren en nog prettiger werken. 

Training Excellente dossiervorming in het onderwijs

In deze in-company training leert uw team het belang en de praktijk van excellente dossiervorming. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en reflectie.

Nieuw Organiseren DOE-school van Nieuw Organiseren

Nieuw organiseren vraagt om anders kijken en anders denken, maar ook om anders doen. Daar gaat u mee aan de slag in deze leergang van nieuworganiseren.

"De training 'Excellente dossiervorming in het onderwijs' heeft zeker tot meer inzicht en kennis geleid. Ook informatie die in de praktijk nog wat moet landen. De trainer Maaike van Zadelhof heeft een prettige, rustige en heldere manier van informeren. Zo ken ik haar ook van haar juridische advieswerk. Ik kan deze training van harte aanbevelen."

Bea de Vries
Directeur CSBO De Kimkiel in Groningen

Specifieke wens voor een training?

Wij denken graag mee. Naast onze eigen trainers beschikken we over een groot netwerk van deskundige trainers en sprekers. Vul uw gegevens in en we nemen snel contact op: 

Invalid Email
Invalid Number